Week van de kinderopvang

Van 7 tot en met 13 oktober 2024 vieren we de 'Week van de Kinderopvang'! Een week waarin we graag alle medewerkers uit de kinderopvang in de kijker zetten. Dit jaar krijgt de week het thema 'Een gouden medaille voor elke kinderopvangkampioen'.

Met deze actie willen we elke medewerker in onze kinderopvang laten schitteren. Elke dag zetten onze steratleten zich met hart en ziel in om onze kinderen een fantastische vrije tijd te bezorgen. Zich aanpassend aan elke situatie of omstandigheid, staan ze elke dag opnieuw paraat om het beste van zichzelf te geven. Ze maken van elke opvanglocatie een warme plek waarin de kinderen zich goed voelen.

Ze verdienen stuk voor stuk een podium, dat is zeker!

Één voor één verdienen ze een gouden medaille voor al hun prestaties en een plaats om te schitteren boven op het podium. Tijdens de week van de kinderopvang willen we hen, samen met jullie, extra 'in de kijker zetten' en hen de erkenning geven die ze verdienen voor het fantastische werk dat ze leveren.

Daarom roepen we jullie op om onze KIKOEN-helden te overladen met complimentjes! Laat je complimentje achter op de Facebookpagina van KIKOEN Balen, KIKOEN Grobbendonk of KIKOEN Olen, vul een complimentenkaartje in op je opvanglocatie of stuur een digitale complimentenbutton naar je opvanglocatie.

Wij zijn fier op onze KIKOEN-helden, fier op onze sector!
Bedankt KIKOEN-helden, voor alles wat jullie doen! 

#wijzijnfier