Werkgroep HR & ontwikkeling

In de zomervakantie nemen onze ondersteunende diensten de tijd om plannen te maken voor het komende werkjaar. De werkgroep HR & ontwikkeling gaf alvast het goede voorbeeld.

Nele, Ellen & Jasmien staken vandaag de koppen en ideeën bij elkaar en werkten een jaarplan met de bijhorende prioriteiten uit.

Projecten op de planning

Sinds vorig jaar werken we met de methodiek van een HR-standup. Elke maand komt de werkgroep voor een kwartiertje samen en overlopen we de stand van zaken van de lopende projecten. Zo blijven we gemotiveerd om verder te werken en krijgen we een overzicht van waar onze collega's mee bezig zijn.

Na een tijdje kunnen we de projecten verankeren in de organisatie en is er weer plaats voor nieuwe ideeën. En die nieuwe ideeën verzamelden we vandaag.

Goesting!

Met onze zes ambities als leidraad, bekeken we welke projecten we nu en in de toekomst willen opstarten. We verdeelden de taken en vulden ons planningsbord verder aan.

Enkele projecten die ons planningsbord haalden:

  • KIKOEN-cultuur
  • KIKOEN-quick
  • #wijzijnfier
  • KIKOEN-café

De volgende stap is het uitdenken en -schrijven van een projectplan. Daarna betrekken we de nodige collega's en kan het project starten.

Wij hebben alvast goesting om met deze nieuwe projecten aan de slag te gaan!